Σεισμοσ : Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn.. Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ελλάδα. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Τα 15 δευτερόλεπτα που «ταρακούνησαν» την αθήνα. Παρότι η δόνηση ήταν ασθενής, συνοδευόταν από έντονο βουητό, και τράνταξε στιγμιαία το.

Τα 15 δευτερόλεπτα που «ταρακούνησαν» την αθήνα. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της πέμπτης (08/07) ανάμεσα στη ζάκυνθο και την κυλλήνη. Από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Στα 19,8 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος.

Seismos 6 7 Rixter Konta Sth Samo Traymaties Tsoynami Kai Zhmies Cnn Gr
Seismos 6 7 Rixter Konta Sth Samo Traymaties Tsoynami Kai Zhmies Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Η αττική άντεξε για άλλη μία φορά το χτύπημα του εγκέλαδου, ο οποίος ξύπνησε μνήμες από τα 5,9 ρίχτερ το 1999. 1) μπλε 4,0 έως 4,9. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της πέμπτης (08/07) ανάμεσα στη ζάκυνθο και την κυλλήνη. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Επρόκειτο για μία επιφανειακή σεισμική δόνηση, εστιακού βάθους δύο χιλιομέτρων η οποία σύμφωνα με. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Αυτός ο κατάλογος περιλαμβάνει σεισμούς που επηρέασαν την ελλάδα κατά τη διάρκεια των ιστορικών καταγραφών.

Στις 22:59 το βράδυ της τρίτης 24.

Αυτός ο κατάλογος περιλαμβάνει σεισμούς που επηρέασαν την ελλάδα κατά τη διάρκεια των ιστορικών καταγραφών. Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ελλάδα. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της πέμπτης (08/07) ανάμεσα στη ζάκυνθο και την κυλλήνη. Τι κάνω κατά την διάρκεια. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος. *πάνω απ' όλα διατηρείστε τη ψυχραιμία σας και ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα: Από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Οι σεισμικές δονήσεις θα παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο. 1) μπλε 4,0 έως 4,9.

Το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο (emsc) εκτίμησε ότι ο σεισμός ήταν ισχύος 5,9 βαθμών. Από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Η αττική άντεξε για άλλη μία φορά το χτύπημα του εγκέλαδου, ο οποίος ξύπνησε μνήμες από τα 5,9 ρίχτερ το 1999. Εκπαιδευτικό βίντεο με οδηγίες για προστασία από σεισμούς.

Seismos Sthn Toyrkia O Hxos Toy Fonikoy Seismoy Twn 6 8 Rixter In Gr
Seismos Sthn Toyrkia O Hxos Toy Fonikoy Seismoy Twn 6 8 Rixter In Gr from www.in.gr
Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Στις 22:59 το βράδυ της τρίτης 24. Ζητήστε καταφύγιο κάτω από ένα τραπέζι ή στο κούφωμα μίας. Η αττική άντεξε για άλλη μία φορά το χτύπημα του εγκέλαδου, ο οποίος ξύπνησε μνήμες από τα 5,9 ρίχτερ το 1999. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της πέμπτης (08/07) ανάμεσα στη ζάκυνθο και την κυλλήνη. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Στα 19,8 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος.

Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της πέμπτης (08/07) ανάμεσα στη ζάκυνθο και την κυλλήνη.

Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Στις 22:59 το βράδυ της τρίτης 24. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. *αν είστε μέσα σε κτίριο, μείνετε μέσα και μην επιχειρήσετε να βγείτε κατά τη διάρκεια του σεισμού. Από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Ζητήστε καταφύγιο κάτω από ένα τραπέζι ή στο κούφωμα μίας. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός τώρα Ισχυρή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,9 στην κλίμακα ρίχτερ, σημειώθηκε στις 07:46 ώρα ελλάδος, σύμφωνα με ανακοίνωση του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Παρότι η δόνηση ήταν ασθενής, συνοδευόταν από έντονο βουητό, και τράνταξε στιγμιαία το. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7. Οι σεισμικές δονήσεις θα παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες.

Η αττική άντεξε για άλλη μία φορά το χτύπημα του εγκέλαδου, ο οποίος ξύπνησε μνήμες από τα 5,9 ρίχτερ το 1999. Εκπαιδευτικό βίντεο με οδηγίες για προστασία από σεισμούς. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της πέμπτης (08/07) ανάμεσα στη ζάκυνθο και την κυλλήνη. Τι κάνω κατά την διάρκεια.

Seismos Krhth Hania News
Seismos Krhth Hania News from hania.news
Το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο (emsc) εκτίμησε ότι ο σεισμός ήταν ισχύος 5,9 βαθμών. Στις 22:59 το βράδυ της τρίτης 24. Ζητήστε καταφύγιο κάτω από ένα τραπέζι ή στο κούφωμα μίας. Οι σεισμικές δονήσεις θα παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7. Ισχυρή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,9 στην κλίμακα ρίχτερ, σημειώθηκε στις 07:46 ώρα ελλάδος, σύμφωνα με ανακοίνωση του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Τι κάνω κατά την διάρκεια. Για τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην θήβα.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7.

Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Ζητήστε καταφύγιο κάτω από ένα τραπέζι ή στο κούφωμα μίας. Στις 22:59 το βράδυ της τρίτης 24. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7. Η αττική άντεξε για άλλη μία φορά το χτύπημα του εγκέλαδου, ο οποίος ξύπνησε μνήμες από τα 5,9 ρίχτερ το 1999. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο. *αν είστε μέσα σε κτίριο, μείνετε μέσα και μην επιχειρήσετε να βγείτε κατά τη διάρκεια του σεισμού. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Σεισμική δόνηση 5,9 βαθμών σημειώθηκε στις κουρίλες νήσους. Επρόκειτο για μία επιφανειακή σεισμική δόνηση, εστιακού βάθους δύο χιλιομέτρων η οποία σύμφωνα με. Οι σεισμικές δονήσεις θα παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες.